Graf ornament

Advertorial

Een grafmonument is iets heel persoonlijks. Vaak is het de laatste eer die je een overledene kunt bewijzen. Heel wat mensen willen er voor hun dierbaren dan ook iets persoonlijks van maken. Daar helpen we bij Maes Natuursteen graag aan mee.

Ga voor een ornament

Wat ornamenten zijn? Ornamenten zijn eigenlijk versieringen voor op het graf. Graf ornamenten zijn ideaal om het graf een persoonlijke toets mee te geven en dus een uitgelezen manier om een dierbare te eren. Met een ornament geef je een graf wat extra’s en het helpt vaak ook bij het rouwen. Er zijn heel wat mogelijkheden om een grafmonument te verfraaien en met een ornament kunt je alle kanten uit. Een beeld van een favoriet huisdier, een gravure over sport, een handtekening of een aandenken dat verwijst naar een hobby?  Alles kan en is bespreekbaar. Bij Maes Natuursteen denken we graag met je mee en komen we met unieke ontwerpen. Geen idee is te gek en we hebben al heel wat prachtige en persoonlijke exemplaren mogen realiseren. Vraag zeker en vast enkele voorbeelden op.

Heel wat materialen mogelijk

Wat je als ornament wil is één ding, maar er zijn ook heel wat materialen mogelijk. Ornamenten kunnen vervaardigd worden in glas, brons, RVS en ga zo maar door. Het spreekt voor zich dat deze ornamenten tegen een stootje moeten kunnen en jaren meegaan. Bij Maes Natuursteen besteden we heel wat zorg aan onze ontwerpen en maken we er pareltjes van. Klein, groot: je zegt het maar. Er zijn heel wat standaard ornamenten te verkrijgen, maar ook maatwerk is mogelijk. Geen mooie eerbetoon aan een overledende, dan een prachtig ornament dat perfect matcht met wie de persoon was. Wil je graag eens persoonlijk bekijken wat we voor jou kunnen realiseren op het vlak van ornamenten, dan is dat uiteraard ook perfect mogelijk.