Tunahan Kuzu van DENK krijgt koekje van eigen deeg


De twee afgesplitste PvdA politici hebben er een sport van gemaakt om hun oud-collega’s te ‘exposen’ met video’s op social media. De allochtonen die hun witte partijleiders bij de PvdA trouw zijn gebleven hebben daar schoon genoeg van en slaan kei hard terug!

Afgelopen week heeft Tunahan Kuzu weer flink gescoord met een video waarin hij de Sociaalcemocraten voor schut zet. Kuzu laat zien hoe een motie die rechtstreeks uit het concept verkiezingsprogramma van PvdA komt en door DENK wordt ingediend direct wordt afgewezen in de Tweede Kamer. 

Hiermee wilde Kuzu aantonen hoe PvdA verkiezingsbeloften zelfs voor de verkiezingen verbreekt. Terecht zou je zeggen, aangezien PvdA bekend staat als een partij die de kiezers vaak voorliegt en bedriegt.

Het liegen en bedriegen blijkt een gewoonte te zijn geworden van zelfs ex-PvdA’ers. Het filmpje van DENK waarin zij laten zien hoe hun motie voor stagegarantie voor scholieren wordt afgewezen laat een verdraaide beeld van de werkelijkheid zien. 

Op Twitter heeft PvdA’er Mohammed Mohandis een filmpje gepubliceerd waarin hij laat zien wat DENK heeft achtergehouden. Een motie voor het invoeren van een stagegarantie is blijkbaar al een jaar geleden ingediend in de Tweede Kamer door PvdA en ook aangenomen. De identieke motie van DENK is daarom een herhaling en daar heeft Mohandis Kuzu ook op aangesproken. 

De politieke leider van DENK lijkt in videobeelden niet gecharmeerd te zijn van de kritiek van zijn oud-collega. Het uitbrengen van een filmpje tegen DENK maakt de verkiezingen een stuk spannender. Gaan wij in anederland ook net als Clinton en Trump met modder gooien komende weken? We wachten met spanning af!