Abdul-Jabbar v. d. Ven: media negeren joden en zetten moslims onder vergrootglas 


In een Facebook-bericht haalt prediker Abdul-Jabbar van de Ven hard uit naar de media. Volgens hem worden controversiële uitspraken van joden vrijwel genegeerd. Terwijl er met een vergrootglas gezocht wordt naar uitspraken en daden van moslims die niet stroken met zogenaamde joods-christelijke humanistische traditie.

-“De enige reden waarom ongelovigen bestaan, is om ons te dienen.”

-“Het is moreel toegestaan om een ongelovige te vermoorden en zijn organen te nemen als wij die nodig hebben.”

-“Homoseksualiteit is een gruwel, en homoseksuelen moeten opnieuw worden opgevoed.”

Nee PVV-troll en Telegraaf-journalistje, dit zijn geen quotes van “Salafistische imaams uit het Midden-Oosten”, maar enkele uitspraken van vooraanstaande Joodse predikers uit bezet Palestina en Amerika.

Maar hoe komt het dat wij in de media met een vergrootglas en een graafmachine moeten zoeken naar dit soort uitspraken van Joden? Ik durf er gif op in te nemen dat het drie dagen lang alle journaals, talkshows en kranten had gevuld wanneer dit soort uitspraken van een imaam waren geweest. Het hoeft niet eens een vooraanstaande imaam te zijn; zelfs een zelfbenoemde Youtube-imaam met een opleiding van twee weken op de universiteit van Google was genoeg geweest voor spektakel. Bovenstaande uitspraken komen echter van enkele van de hoogste geleerden in het Jodendom.

Ik roep bij wijze van experiment dan ook iedere oprechte journalist op om de komende twee jaar net zoveel aandacht, energie, geld en tijd te besteden aan Joden als dat jullie de afgelopen 15 jaar aan Moslims hebben besteed. Jullie schilderen de Islaam vaak af als een tegenpool van de “Joods-Christelijke” beschaving, maar onderwijs het Nederlandse volk nu eens wat werkelijk de Joodse beschaving werkelijk inhoudt. Hoe het orthodoxe Jodendom bijvoorbeeld denkt over het homo-huwelijk, vrouwenrechten en euthanasie. Of drugsgebruik of porno

En als jullie dan toch aan het graven zijn, onderzoek dan ook eens hoeveel Europese jongeren ieder jaar afreizen naar Zionistische trainingskampen in bezet Palestina, om daar te leren hoe ze om moeten gaan met geweren en bommen. En hoe ze na al die stress in Gaza en de Westelijke Jordaanoever weer met een trauma terugkeren naar de Nederlandse maatschappij, hoofdzakelijk bestaande uit goyim en shiksa’s. Vergeet ook niet te schrijven over al die Joodse basisschool-kinderen die in bezet Palestina al op jonge leeftijd leren hoe ze om moeten gaan met mitrailleurs. Als dat Arabische kinderen in Gaza waren geweest, hadden we schreeuwerige sensatie-berichten moeten horen over “hersenspoeling” en “verheerlijking van terrorisme”. Schrijf eens wat smeuige stukken over de belabberde vrouwenrechten in de orthodox-Joodse bolwerken van Manchester en Antwerpen. Over hoe menstruerende vrouwen bijvoorbeeld in een schuur achter in de tuin moeten slapen. Maak wat undercover reportages met een verborgen camera, om wat toespraken in synagoges uit verband te rukken en te verknippen. Toon de Europeanen hoe de Joden zijn doorgedrongen tot in de politiek en de media en de entertainment-wereld (hersenspoeling)

Kortom: besteed de komende twee jaar net zoveel aandacht, tijd, energie en geld aan alles wat schokkend is aan de Joden in Amerika, Europa en Palestina.

Ik weet zeker dat de wederkomst van Adolf H. dan niet lang op zich zou laten wachten. Synagoges en Joodse scholen zouden onder een vergrootglas komen te liggen, en uitreizers naar Zionistsiche trainingskampen in bezet-Palestina zouden samen worden opgesloten in een kamp in Vught.

Nee, mijn doel met deze oproep is niet het kweken anti-semitische gevoelens. Racisme is wat mij betreft een ideologie van Shaytaan. Bovendien zijn Arabieren ook semieten. Mijn doel is aan te tonen dat de media het volk op kan zetten tegen wie dan ook. En dat de politiek dan mee moet gaan lopen om stemmen te behouden. En om aan te tonen dat het jullie helemaal niet gaat om deze misstanden op zich, maar om het bashen van Moslims. Anders zouden we ook tsunami’s van berichten en reportages moeten zien over dit soort misstanden in Joodse kringen, of zelfs bij de Hindoes als je wenst. Want voor veel orthodoxe Hindoes is een koe meer waard dan een vrouw, maar dat is weer een ander verhaal.

Maar natuurlijk besef ik me maar al te goed dat deze oproep aan dovemans-oren is gericht. Want de mensen waarover jullie zouden moeten gaan schrijven en verslaggeven, zijn jullie eigen bazen (“Imaam beweert dat media in handen is van Joden”). En 90% van jullie journalisten is niet oprecht. Maar toch, mocht er ergens een oprechte journalist daar zijn in het universum die deze boodschap op een dag ontvangt; denk er eens over na. Het is verfrissend eens wat anders te horen. Maar schrijf je verdere carrière maar op je buik.

En u gaat zien: dit bericht zal door sommige journalisten nu aangegrepen worden om te schreeuwen dat er een anti-semitische oproep op Facebook is geplaatst door een extremistische imaam. En daarmee bewijzen ze juist mijn hele punt.