Broedermoord


Dat de westerse wereld – EU, NATO en VS – zich niet bekommerde om het feit dat de zionistische bezetters de Al-Aqsa Moskee binnenvielen, detectiepoortjes en smart camera’s plaatsen, documenten uit de Moskee hebben gestolen en de illegale kolonisten de kans gaven om zogenaamd in de Moskee te bidden, dat is alom bekend. Maar dat broeder moslimlanden, zoals Saoedi-Arabië, Jordanië en Egypte en nog wat anderen, hun broeders in de steek hebben gelaten, was een totale schande en zal nog lang doorklinken in de moslimwereld (de Ummah).

Echter laatst kreeg ik wat artikelen onder ogen en wat viel me op? Het eerste artikel ging over Israël dat een vliegtuig verloren zou hebben bij een vlucht boven Syrië, waarbij gemeld werd dat het vliegtuig de terroristen van IS mogelijk zou gaan helpen of al geholpen hebben en het tweede artikel ging over datzelfde land (bezetter van Palestijns gebied) dat Saoedi-Arabië zou steunen bij de aanvallen op Yemen.

Het grote broeder moslimland Saoedi-Arabië – hoeder van de heilige steden Mekka en Medina heeft zijn ziel verkocht aan de shaytaan: de VS en haar satellietstaat (bezetter van Palestina) of zou het net andersom zijn, zou de VS de satellietstaat van de zionistische bezetter zijn?
Sterker nog Saoedi-Arabië heeft zijn ziel verkocht aan de VS en voor miljoenen dollars aan wapens gekocht. Wapens om tegen broeders en zusters te gebruiken, zoals in Yemen maar ook zoals in Syrië. En de laatste maanden is dit grote moslimland een vrijage gestart met de shaytaan, ze heult met de vijand. Sterker nog: Saoedi-Arabië gaat in tegen alles wat in de Qur’an genoemd wordt (zoals o.a. Surah 5: 51 “O, ware geloovigen! neemt niet de Joden of Christenen tot vrienden; zij zijn elkanders vrienden; maar hij uwer, die hen tot vrienden neemt, is zekerlijk een hunner. Waarlijk, God leidt de onrechtvaardigen niet”.).

Maar Saoedi-Arabië, het zogenaamde grote moslim beschermende land gaat verder, ze koopt wapens van de shaytaan en gaat samenwerken met de zionistische bezetter (shaytaan) staat. En dat noemt zich dan een moslim beschermend land? Saoedi-Arabië beschermt geen enkel moslimland, sterker nog: het valt moslimlanden aan, zoals Syrië en Yemen, legt blokkade op aan Qatar en doet niets voor de Palestijnen en de Al-Aqsa Moskee.

Maar kan het allemaal nog erger?  De zogenaamde president van de Palestijnen, M. Abbas, heeft ook niets gedaan voor de Al-Aqsa Moskee, misschien op het allerlaatste moment toen andere partijen zich er tegenaan bemoeid hadden. Deze man komt altijd te laat en is in zijn eentje horen, zien en zwijgen. In een ander artikel heb ik hem eens beschreven als de meesterknecht van de zionistische bezetter. En ik heb het gevoel dat het steeds erger wordt. Zijn afspraken met de bezetter over de veiligheid schijnen in het geheim door te gaan; niemand, zelfs de midstream media niet, wist hier iets van.

Maar de president bijna zonder volk, naast een volk zonder een echte president, moddert verder en probeert alles wat Palestijns is – Gaza, Bezet Oost-Jeruzalem en de West Bank, los van Bezet Palestina van 1948 – te verkwanselen, waarbij de Al-Aqsa Moskee niet van groot belang is. Ook andere moskeeën, zoals de Ibrahimi Moskee in Hebron en de Moskee van al-‘Ezariyya, worden aangevallen en ontheiligd. In de laatste Moskee waren gisteren een aantal zionistische militairen en kolonisten bij elkaar in de gebedsruimte met hun schoenen nog aan. Een schande, maar spreekt hier iemand over? Hoor ik het krakend geluid van de bejaarde M. Abbas of het grote broederland Saoedi-Arabië? Neen, niets, niemand, nada, noppes.

Het is een en al broedermoord wat we zien tegenwoordig in de Ummah. En het wordt er niet beter op, ik zou zelfs willen zeggen, het wordt er allen maar slechter op. Zeker als moslimlanden, die de heilige plaatsen, moskeeën en de moslims moeten beschermen, vrijages aangaan met de shaytaan. Een ware schande.